Käyttäjäehdot

Käyttäjäehdot

Haluamme, että saat turvallisen ja miellyttävän kokemuksen Joustorahoitus.fi-yrityksen asiakkaana.

Yhteistyökumppanit

Joustorahoitus.fi markkinoi lainapalvelua Salus Groupille. Salus Group vastaa lainahakemusten tallentamisesta, käsittelystä ja levittämisestä yli 15 pankille ja lainantarjoajalle. Joustorahoitus.fi ottaa provision eteenpäin lähetetyistä hakemuksista. Firstborn/Joustorahoitus.fi voi myös säilyttää tai välittää postitse tai sähköpostitse referenssimateriaalia yhteistyökumppanille. Palvelu on ilmainen eikä sido asiakasta mihinkään.

Meille turvallisuutesi on tärkeimpiä prioriteetteja!

Siksi meille on tärkeää, että hyödynnämme päivitettyä turvallisuustekniikkaa. Tämä tarkoittaa sitä, että me ja yhteistyökumppanimme käsittelevät kaikkia tietojasi luottamuksellisesti ja turvallisesti kaikkina aikoina. Näin voit täysin turvallisesti antaa omia henkilötietojasi.

Sähköpostiosoitteesi on meillä turvassa!

Lue aiheesta lisää yksityisyyden suojaa koskevasta käytännöstämme. Kun solmit sopimuksen Joustorahoitus.fi-yrityksen kanssa, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja evästeiden käytön. Sähköpostiosoitteesi välitetään ainoastaan yhteistyökumppanillemme, joka tarvitsee sitä hankkiakseen sinulle lainatarjouksia pankeilta. Sähköpostiosoitettasi ei myydä eteenpäin kolmansille osapuolille.

Asiakaskokemus

Meille on tärkeää, että kokemuksesi lainanhakuprosessista on miellyttävä. Teemme parhaamme auttaaksemme sinua prosessissa parhaan kykymme mukaan. Joustorahoitus.fi voi siksi lähettää sinulle lainanottoa koskevia tietoja ja muistutuksia sekä ajankohtaisia uutisia ja tarjouksia sähköpostitse, tekstiviestitse ja palvelupyyntöihin vastaamalla. Kaikki antamamme tiedot katsotaan palveluksi, ja voit milloin tahansa irtisanoutua palvelusta.

Mahdollisuus valittaa

Jos haluat jättää palvelua koskevan valituksen, käänny asiakaspalvelumme puoleen kirjoittamalla osoitteeseen hei@Joustorahoitus.fi. Toivottavasti kaikki osapuolet pääsevät yhteisymmärrykseen onnistuneen kommunikoinnin avulla.

Vastuuvapaus

Joustorahoitus.fi on vastuussa vain lainapalvelun markkinoinnista. Yritys ei ole korvausvelvollinen eikä vastuussa lainanottajan ja lainanantajan välisestä suhteesta. Lisäksi Joustorahoitus.fi ei ole vastuussa siitä, jos verkkosivustolla tai sähköpostiviestissä annetut tiedot ovat puutteellisia tai päivittämättömiä. Joustorahoitus.fi ei voi siksi olla vastuussa menetyksistä tai tappioista, jotka johtuvat suoraan tai välillisesti saatavissa olevista tiedoista. Käytettävissä olevia tietoja ei voida pitää minkäänlaisena talousneuvontana. Joustorahoitus.fi toimii kaupallisista lähtökohdista. Verkkosivustolla olevia tietoja ei voida pitää kaikenkattavina markkinoilla olevien tuotteiden osalta.

Näin toimii Joustorahoitus.fi

HAE SITOUMUKSETTA